Jobba hos oss

Vi söker en redovisningskonsult till vårt team!

Bolaget är i en tillväxtfas och söker nu en erfaren redovisningskonsult. Arbetsplatsen ligger i trevliga kontorslokaler i Mall of Scandinavia, Solna. Vi söker dig som har utbildning samt arbetserfarenhet av att arbeta på en redovisninsbyrå. Du trivs med att arbeta i ett mindre bolag och är prestigelös med arbetsuppgifterna. Vi är ett team som hjälper varandra, vi arbetar digitalt och erbjuder en flexibel arbetsvardag.

Dina arbetsuppgifter

I nära samarbete med våra kunder kommer du att sköta deras redovisning genom löpande bokföring samt proaktivt med stöd och rådgivning. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:

  • Löpande bokföring
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Periodiseringar och avskrivningar
  • Avstämningar
  • Lönehantering
  • Månadsrapporteringar
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Upprättande och genomgång av bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på en redovisningsbyrå. Du ska läst redovisning på högskolenivå eller på en yrkeshögskola. Det är meriterande (men inte ett krav) om du är auktoriserad redovisningskonsult. Vidare är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och förstå kundens behov samt att du är ödmjuk. Vi värdesätter även din vilja och förmåga att lära och utvecklas.

God datavana och kunskap av bokföringsprogram är ett krav. Kunskap av Fortnox och Visma är starkt meriterande.

Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi förutsätter att du är ansvarsfull, noggrann och lyhörd. Vidare så ska du ha ett sinne för siffror samt god samarbetsförmåga. Du är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer.

Vi erbjuder

Fast månadslön
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Utbildningar
Möjlighet att arbeta hemifrån

Hos oss får du möjlighet för utveckling som redovisningskonsult och att jobba med företag inom olika branscher. Anställningen är på heltid men önskas deltid så är även det en möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ber dig bifoga CV och personligt brev, ansökan skickas till arbeta@ridereconsulting.se. Urval och intervjuer sker löpande.